waterflesje bedrukken Kan voor iedereen leuk zijn

Minstens net zo belangrijk zodra het formaat kan zijn een selectie vanwege dit soort drinkwater dat u graag in de flesjes wilt beschikken over.

Uitermate passend voor dit vervaardigen betreffende ons briljante eerste indruk, meermaals weer. Drinkwater geeft u merk of festival een positieve look. De etiketten zijn 100% krasvast!

330 ml

Voordelig: flesjes drinkwater met de eigen merknaam. Plastic etiket betreffende de persoonlijk merknaam en afbeeldingen. Het label kan zijn geheel tot uw persoonlijk smaak in te vulle..

Voor de orderbevestiging ontvangt u de aanleverspecificaties wegens dit aanleveren met dit logo. Het logo fungeert u dan ook met te leveren indien gevectoriseerd .

Veel laten we bedrukken in Oost Europa, waardoor wij voordelig én vlug mogen afleveren. Vraag een offerte met wegens custom made verhalen ofwel vanwege grotere aantallen met specifieke wensen.

Behulpzame feiten over een druktechnieken welke wij benutten.De techniek welke wij vanwege de product benutten is afhankelijk betreffende een ondergrond, de opbouw met uw logo en de wensen. Alle druktechnieken bestaan gegarandeerd professioneel echt en degelijk!

Wees op een hoogte met de laatste koopjes en weetjes! Schrijf jouw in vanwege de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Mag ik de bestelling wijzigen ofwel annuleren? Ingeval u dan ook akkoord gaat met drukproef en een productie kan zijn gestart, mag er ook niet verdere gewijzigd of geannuleerd geraken

De Dopper waterfles kan zijn perfect wegens onderweg, op kantoor, gedurende nacht en op vakantietrip. Tap jouw eigen mineraalwater in die hippe waterfles.

Wij kunnen een flesjes voor u dan ook thuis, op uw bedrijf ofwel op beursvloer leveren en ervoor vragen wij geen cent genoeg

DOPPER APP Betreffende de app vind je overal ter werled gratis watertap punten. Tezamen betreffende jouw DOPPER en die app kan je zeker overal ter aarde drinkwater tappen. En dat scheelt toch maar wederom eventjes! Check een dopper app in de app store  

Deze wordt vaak gekozen wanneer u dan ook op ons kalmpjes ogenblik een slok uit uw flesje wilt nemen. Het kan zijn ook een meest praktische mogelijkheid. Sportdop Waterflesjes betreffende sportdop bestaan makkelijk vanwege het drinken tijden het rijden ofwel vlug ons verfrissende slok nemen tijdens het uitoefenen van de brille glazen. Dit openen betreffende een sportdop kan immers buiten handen.

Omdat een waterflesjes ieder twaalf stuks gesealed geraken, kunt u de flesjes gemakkelijk vervoeren naar elke locatie. De full color plastic here flesjes drinkwater zijn alang te bestellen vanaf 96 stuks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *